Sami Kilpeläisen blogi

Eurooppalaisten palkkiovirkojen perässä

Timo Soinin, Sampo Terhon ja Jussi Niinistön todelliset karvat paljastuvat. Penseydestään EU:ta ja muuta ylikansallista yhteistyötä kohtaan - tai ainakin siihen itsensä poliittisesti brändännyt - tunnettu Soini ja uusi vaihtoehto -ryhmä osoittivat todelliset karvansa järjestämällä puoluetoverinsa ja ex-ministeri Hanna Mäntylän korkeaan eurooppalaiseen virkaan.

Loppuiko kriittisyys, kun kavereille on tarjolla palkkiovirka. Oliko tosiaan niin, että hakija oli paras tähän tehtävään? Moniko jälleen jättää äänestämättä tämän päätöksen jälkeen seuraavissa vaaleissa? Politiikan pelin pitää loppua, mutta ei se näytä onnistuvan nykypuolueiden aikana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MarttiKorpiranta kuva
Martti Korpiranta

Suomen pitäisi ottaa oppia Sveitsin demokraattisesta järjestelmästä. Valtio muodostuu 26 kantonista joilla on omaa lainsäädäntövaltaa ja verotusoikeus. Jokaisesta kantonista on kaksi edustajaa liittovaltion parlamentissa, jossa koko maa on siten tasapuolisesti edustettuna. Äänestykset tapahtuvat kansanäänetyksillä. Poliitikkojen on pakko ottaa kansalaisten mielipiteet huomioon ihan eri tavalla kuin näissä meidän korruptoituneissa vanhoissa puolueissa ja systeemeissä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Voi käydä niinkin ,että palkkiovirkoja ei riitä kaikille loikkareille. Silloin palkkiottomat joutuvat miettimään poliittista tulevaisuttaan. Nopea paluu perussuomalaisiin voisi olla monelle pelastus uran jatkolla eduskunnassa.
Tuoreet mielipidetiedustelut eivät lupaa auvoisaa tulevaisuutta loikkareille.Puhumattakaan sinisestä. Ei lupaa hyvää myöskään hallitukselle. Sipiläkin voi alkaa suunnitella paluuta Kempeleelle.Ainakin pääministerin pesti loppuu viimeistään kahden vuoden sisällä.Todennäköisesti aiemmin ennen- aikaisiin eduskuntavaaleihin.

Toimituksen poiminnat