Sami Kilpeläisen blogi

Väyrynen on ainoa vaihtoehto Niinistölle

Presidentinvaalit ovat suomalaisille mahdollisuus puhua kansakuntaa huolestuttavista asioista: liitetäänkö Suomi sotilasliitto Natoon kansalta kysymättä; onko suomalaisille oikeus päättää maamme rajoista ja siitä, ketkä tänne tulevat tai siirretäänkö päätösvalta kansalaistemme eläkerahastoista Brysseliin.

Puolueiden nimeämistä ehdokkaista yksikään ei tarjoa todellista vaihtoehtoa Sauli Niinistölle. Paavo Väyrynen edustaa keskeisissä Suomen tulevaisuuteen vaikuttavissa ratkaisuissa suomalaisten hiljaisen enemmistön kantaa. Siksi Paavon mukanaolo presidentinvaaleissa on ensiarvoisen tärkeää.

Presidentti Niinistön ja pääministeri Juha Sipilän toiminta alkaa vaikuttamaan samalta kuin 1930-luvulla: valmistautumiselta sotaan. Miten on mahdollista, että käytännössä kansalta pimennossa vuonna 2014 Suomi teki isäntämaasopimuksen Naton kanssa? Minkä takia kansan silmien näkymättömissä rakennetaan EU:n kanssa ylikansallista puolustusyhteistyötä?

Suomen kansa on erityinen kansa. Se on 100 vuotta puolustanut maamme rajoja. Se on näihin päiviin asti ollut ulko- ja turvallisuuspolitiikassa yhtenäinen. Ja se on ollut hyvin yhtenäinen arvoissaan puolustaen kotia, uskontoa ja isänmaata.

Nyt vallalla oleva politiikan suunta hajauttaa suomalaisia, ei eheytä. Miksi Suomen kansan yhtenäisyys halutaan romuttaa? Halutaanko suomalaiset viedä palvelemaan vain Euroopan etuja ja arvoja, jotka usein ovat kaukana meidän pohjoismaisista arvokäsityksistä? Yhteinen puolustuspolitiikka ajaa Suomen kummalliseen nurkkaukseen, joka pahimmillaan hiertää meidän naapurisuhteita.

Suomen puolustusministeriö linjaa, että "puolustusyhteistyön kehittäminen yhteistyössä EU-instituutioiden kanssa vahvistaa jäsenmaita ja siten Eurooppaa globaalina toimijana. Yhteisen turvallisuus- ja puolustuspolitiikan pitkän aikavälin tavoite on EU:n yhteinen puolustus."

Paavo Väyrynen ajaa itsenäistä Suomea. Suomi tarvitsee johtajaa, joka ymmärtää isänmaan ison kuvan eli ulkopoliittisen, mikä on Suomelle parasta ulkopolitiikassa ja ulkopoliittisesti. Presidentinvaalikeskusteluissa pitää päästä keskustelemaan isoista kysymyksistä kansanedustajien sopeutumiseläkkeiden sijasta.

Paavo puolustaa henkeen ja vereen Suomen itsenäisyyttä. Siksi hän halusi Suomen olevan mukana Euroopan yhdentymisessä Euroopan talousalueen kautta ja osana Pohjolan yhteisöä. Suomen jäsenyyttä euroalueessa hän vastusti sekä taloudellisista syistä että Suomen itsenäisyyden säilyttämiseksi. Tällä samalla linjalla hän toimii tultuaan valituksi tasavallan presidentiksi.

Paavo puolustaa Suomen sotilaallista liittoutumattomuutta, puolueettomuutta. Suomella tulee olla itsenäinen uskottava puolustus. Maamme tulee pyrkiä pysyttäytymään kaikkien sotien ja selkkausten ulkopuolella. Paavo on Paasikiven, Kekkosen ja Koiviston linjalla.

Paavo oli ainoa käytännön toimia esittänyt poliitikko, joka näki vuonna 2015, mihin hallitsematon maahanmuutto johtaa sekä Euroopan tasolla että Suomessa. Hän varoitti tästä Sauli Niinistöä, Juha Sipilää ja Timo Soinia. Häntä ei kuunneltu. Nyt Paavo tahtoo, että rajatarkastukset otetaan käyttöön muiden Pohjoismaiden esimerkkiä seuraten.

Paavo vaatii kestävän kehityksen toteuttamista sekä Suomessa, Euroopassa että koko maailmassa. Hän ajaa koko Suomen asiaa ja vastustaa vahingollista väestön keskittymistä vain harvoihin suurkaupunkeihin. Paavo ajaa köyhän asiaa - puolustaa pienituloisia ja vähävaraisia ihmisiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio
Jukka Alaspää

Vaihtoehto Niinistön harhauttamalle politiikalle.
Mies joka ei ole Merkelin juoksukoira.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Paavo Väyrynen on kesäteatterin ohjaaja ja - näyttelijä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Eipäs vähätellä, on hän kesäteatterin käsikirjoittajakin.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Kulkukauppias, jonka päätuotteita ovat "Paavo" mukit.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Väyrynen leijailee omalla valtaa kiertävää radallaan, eikä ole vaihtoehto millekään.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomen kansa on harvinaisen yhtenäisenä Sauli Niinistön uudelleenvalinnan kannalla.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Meidän yli 7-kymppisten eläkeläisten on saatava Paavo viimein presidentiksi!

Vain me tiedämme Paavon kyvyt, nuoremmat eivät edes ole kuulleet miehestä. Meidän on viimein äänestettävä Paavo presidentiksi, hän hallitsee kaksi kautta ja sitten me olemmekin päässet hänestä lopullisesti eroon.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Vain me tiedämme Paavon kyvyt, nuoremmat eivät edes ole kuulleet miehestä."

Kas tässä niistä Väyrysen "kyvyistä" jos on päässyt unohtumaan.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_V%C3%A4yrynen

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Paavon toivo piillee juuri nuorissa, jotka "eivät edes ole kuulleet miehestä". Me, jotka olemme, lienemme Paavolle menetetty sukupolvi.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Väyrysen dilemma:

  1. Nuoret eivät äänestä, koska eivät tunne
  2. Vanhemmat tuntevat, eivätkä äänestä juuri siitä syystä

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Paavo vaatii kestävän kehityksen toteuttamista sekä Suomessa, Euroopassa että koko maailmassa. Hän ajaa koko Suomen asiaa ja vastustaa vahingollista väestön keskittymistä vain harvoihin suurkaupunkeihin. Paavo ajaa köyhän asiaa - puolustaa pienituloisia ja vähävaraisia ihmisiä."

*****************************************

Sorry, en vain usko moista. Muutenhan edes tuossa sentään olisi jotain järkeä, vain usko puuttuu ja sen kautta kaikki. Eikä Paavo enää saa muitakaan uskovaisia tarpeeksi puheillaan, ja teotkaan eivät vakuuta. En tiedä miksi sinua vakuuttavat.

Ehkä/Todennäköisesti Paavon ja muidenkin kekkoismaisten hahmojen aika Suomessa on vihdoin ohi ainakin muutamaksi vuosikymmeneksi, jos hyvin käy?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt on jo nähty, ettei Niinistöä pysty kukaan nykyisistä ehdokkaista haastamaan. Ei kannatusprosentit muutoin olisi vain entisestään nousussa. Jos joku pystyy Niinistöä haastamaan, niin se voisi vielä olla Paavo. Jos Paavo ei saa kannatuskortteja ajoissa kasaan, niin nämä presidentinvaalit on taputeltu ja kisat on jo ensimmäisen kierroksen jälkeen ohitse. Keskustan kannattajistakin 83 prosenttia oli viime galluppien mukaan Niinistön takana ja kaikista muistakin puolueista paitsi perussuomalaisista, jotka olivat kannatusmittauksissa mukana, oli enemmistö Niinistön takana. Kyllä tilanne on ollut niin veret seisauttava, että se on siinä, jos Paavoa ei ole edes mukana.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ei oo Paavo kansan keskuudessa kovin suosittu. Siitä kertoo se seikka että hän ole vieläkään saanut kortteja kasaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

On voinut saadakin, jossain näet luki että tiistaina olisi tiedotustilaisuus, mutta eihän Väyrynen 2012 lukuihin pääse kun ei ole nyt keskustan ehdokas.

Helppoa se ei kutenkaan ole ollut kun ainakin Maaseudun Tulevaisuuden välissä olleen ilmoitusliitteen kannattajakorttien postimaksutkin oli maksettu.

Ilkka Luoma

Totta, vain Paavo Väyrynen tuo säpinää nyt laimeaan presidentinvaaliin. Ensimmäinen kierros voi tuoda jymy-yllätyksen. Tupailloista kuuluu puhuttavan, että Keskustan kenttäväki tullee äänestämään aitoa alkiolaista Väyrystä, eikä niinkään sinällään ihan kelpo Vanhasta.

Keskustalla on salainen V-liitto - Vanhanen, Väyrynen ja Voitto! Miksi Paavo? Siksi, että Paavo ei vie Suomen Natoon, eikä mihinkään sotaliittoihin, ja tältä osin kansamme on enemmistöltään yhtenäinen.
.

~ http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20171201022291... -

"Puhemiehet: Niinistön taivasta synkentää vain Väyrynen
Perjantai 1.12.2017 klo 22.29

Tasavallan kultapojan Sauli Niinistön kannatuksella saisi jo 80 Sinistä puoluetta. ... " -Iltalehti

.
Mutta, kerätään nyt ensin nuo reilut 20.000 Paavon kannatuskorttia, sillä kansamme on ansainnut todellisen kilpailun - näyttää siltä, että nykyiset kilpaehdokkaat ovat väsyneet tai henkisesti luovuttaneet, silti kaikille oma arvostuksensa. Paavon kampanjassa ei tarvitse ketään kilpaveljeä ja -sisarta parjata, silti tiukkaa kritiikkiä asiapohjalta odotetaan!

Nyt äänestäjillä on se kuuluisa tuhannen mahdollisuuden kortti kädessään - on kuitenkin kysymys Suomen periaatelinjasta, esikuvasta ja turvallisesta ulkopolitiikasta!

.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Paavo Väyrynen ei taida olla oikeasti vaihtoehto. Paavo on vanhan kotiryssäajan kasvatti, joka on viemässä maatamme syvemmälle suomettuneisuuden aikaan. Ihan sinne, mihin Niinistökin on ulkopolitiikkamme kuskannut.

Ainoa vaihtoehtoehdokas on RKP:n Nils Torvalds. Hänen turvallisuuspoliittinen agendansa poikkeaa muista ehdokkaista.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Katotaanhan nyt ensin, asettuuko Paavo Väyrynen ehdolle. Jos asettuu, niin on toki melko selkeä vaihtoehto kaikille ehdokkaille.

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Väykkä ei ole vaihtoehto edes belsebuubille.

Toimituksen poiminnat