Sami Kilpeläisen blogi

Suomen johto Euroopan Yhdysvaltoja rakentamassa

Petteri Orpo on liittymässä samoihin puolittaisiin sotahulluihin ja Euroopan Yhdysvaltojen rakentajiin, joihin aiemmin olen luokitellut presidentti Sauli Niinistön, pääministeri Juha Sipilän sekä mm. puolustusministeri Jussi Niinistön.

Esittäessään EU:n yhteisiä sotaharjoituksia Orpo yrittää lakaista maton alle tosiasian, että juuri hän, pääministeri Sipilä ja presidentti Sauli Niinistö ovat päävastuussa Suomen turvallisuuden romuttamisesta: rikollisten maahanmuuttajien päästämisestä Suomeen 2015 vailla minkäänlaista rajavalvontaa!

Orpo haluaa ummistaa yhdessä kollegansa sisäministeri Paula Risikon kanssa, että he ovat epäonnistuneet täydellisesti Suomen sisäisen turvallisuuden hoidossa.

Tervetuloa Vantaalle. Täällä osa maahanmuuttajataustaisista ”lapsista” on rikkonut koulussa juomalaseja ja viillelleet niillä toisten lapsien naamoja! Jengiytyneet ryhmiksi ja kiristävät rahaa suomalaista syntyperää olevilta lapsilta. Pahoinpitelevät joukolla puistossa suomalaista taustaa olevia lapsia, ensin syyttäen näitä rasisteiksi. Uhkausten takia suomalaiset perheet eivät edes tee rikosilmoituksia. Koulut vaikenevat kuoliaaksi, eihän maahanmuuttajista saa sanoa mitään, kun tulee isompia ongelmia.

Suomella ei ole mitään niin suurta ulkoista uhkaa kuin sisäinen uhka luvattomista maahantulijoista. Suomesta yritetään purkaa kaikki yhteiskuntaa ylläpitäneet henkiset ja hengelliset arvot, tuomalla kulttuurillemme vieraita arvoja. Kyllä Kekkonen aikanaan taisi olla kovinkin oikeassa sanoessaan: "älkää ikinä päästäkö kokoomusta hallitukseen, ne tuhoaa tämän maan."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Petteri Orpo ja rikotuilla juomalaseilla viiltelevät maahanmuuttajat. Paavo Väyrysellä ja hänen kannattajillaan menee näinä päivinä todella lujaa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Uskon vakaasti että maahanmuttajien kanssa pärjäämme jotenkin. Mutta jos väyrysläiset tulevat valtaan, silloin tänne tulee hetkessä Putin valta. Täällähän on jo ennestään venäläisiä enemmän kuin maahanmuuttajia.

Pekka Iiskonmaki

#2
Ei venäläiset ole Suomelle ongelma. He työllistyvät mumuista parhaiten.

Minulla on useita venäläisiä kavereita ja ei he ainakaan huonompia ole kuin suomalaiset.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Osa venäläisistä on kiihkeitä putinisteja. He haluavat alistaa Suomen Putinin valtaan. Siksi he ovat vaarallisia. ks. RUFI ry

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #6

#6
Onko sillä väliä alistaako sinua venäläinen vai suomalainen virkamiesrälssi.

Suomalaisen ja venäläisen suurin ero on vain kieli. Kulttuuri on melkein sama.

Pekka Iiskonmaki

''Suomen johto Euroopan Yhdysvaltoja rakentamassa''

Jos holhous ja suomalaisten virkamiesten mielivalta edes vähenee, niin sopii minulle.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kesällä 1939 kymmenet tuhannet siviilit menivät Kannakselle kaivamaan juoksuhautoja ja poteroita puolustuksen parantamiseksi. Silloinkin jotkut haukkuivat isänmaan puoustajia sotahulluiksi. Tämä haukkuminen näköjään jatkuu edelleen.

Jos jatkuvaan Venäjän agressioihin reagoidaan puolustusta parantamalla, niin se on putinistien mielestä sotahulluutta ja -kiihkoa.

Pekka Iiskonmaki

#5
Stalin oli gruusialainen ja halveksui venäläisiä ali-ihmisinä.

Siksi hän niitä surutta tappoikin.

Vuonna 1809 Venäjä vapautti Suomen Ruotsin ikeestä ja mielivaltaisesta hyväksikäytöstä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Puheenvuoron säännöistä eräs kohta muistutuksena blogistille: ”Älä levitä huhuja tai valheita.”

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Melko törkeää syyttää blogistia suoranaisesta huhupuheiden tai valheiden levittämisestä. Oletan, että viittaat tässä blogistin mainitsemiin tapahtumiin Vantaalla.

Se, että moista ei tapahtuisikaan sinun koulussasi, ei tarkoita sitä etteikö sitä voisi ja tapahtuisi muualla.

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Ihmettelen,

miten kirjoittaja voi olla Kansalaispuolueen puheenjohtaja olematta kansanedustaja tai Suomen Eduskunnan jäsen. Kansalaispuolueen itsensä tekemässä puolueen esittelyssä kirjoitetaan, että puolueen jäseniksi pääsevät Europarlamentin tai Suomen Eduskunnan nykyiset tai entiset jäsenet.

Me rahvaan edustajat kelpaamme Kansalaispuolueelle vain tukijäseniksi. Yhdistyksissä tukijäsenillä ei ole päätösvaltaa eikä äänioikeutta.

Tämä Suomen johtavan itsensä kehujan Paavo Väyrysen perustama puolue ei ole siis lainkaan kansalaisten puolue, mutta käyttää harhaanjohtavasti nimeä Kansalaispuolue.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Vähissä ovat Väyrysen puolueen eväät.

Jukka Alaspää

Ne eväät mitatataan 2019 vaaleissa.
Onneksi muut puolueet ovat ajaneet maan tähän tilaan,että muutos voimille on tilaus.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Lainaus: [Kyllä Kekkonen aikanaan taisi olla kovinkin oikeassa sanoessaan: "älkää ikinä päästäkö kokoomusta hallitukseen, ne tuhoaa tämän maan."]
Kekkosen aikaan meillä oli viisas presidentti.

Tuo on kylläkin varsin huolestuttavaa kuultavaa, mitä ulkomaalaistaustaiset rasistit tekevät. Minulle jäi hieman epäselväksi, että mitkä olivat lähteet.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Eiköhän blogistin huomautus harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta ole aiheellinen. Ruotsin tapahtumat ovat selkeä viite siitä suunnasta, mihin asiat johtavat, jos samanlainen leväperäisyys jatkuu kuin mikä oli vallalla 2015.

Kaikestahan voi irvistellä, jos se tuottaa mielihyvää, mutta svenssoneita ei taida paljon naurattaa. Jos maassa on alueita joille poliisikaan nyt uskalla mennä, niin miten siellä asiat on kymmenen vuoden kuluttua. Yhteiskunnan terrorisointi kasvaa ja kehittyy. Meillä tämän moniarvoisuuden siemenet on näköjään kylvetty.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Ruotsissa ei todellakaan ole alueita, joihin poliisi ei uskalla mennä. Maassa on tulkinnasta riippuen 50–80 erityisen ongelmallista urbaania aluetta, jotka erottuvat juuri siksi, että poliisi vierailee niissä poikkeuksellisen usein. Asiat ovat paremmin hallinnassa kuin juuri missään muualla.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Ai jaa. Antaako meidän valtamedia sitten väärää tietoa. En väitä, ettäkö alueet olisivat totaalisesti jengien vallassa. Vahvennetut yksiköt konetuliasein ja panssariajoneuvoin hoitavat tietenkin ongelmat vaivatta. Normaali virkamiestoiminta on minun saaman käsityksen mukaan kuitenkin mahdotonta monessa paikassa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #16

Ei valtamedia, ihan muut tahot. Kuten sanottu, erityisen ongelmallisia alueita on, jopa jengien koko lailla hallitsemia. Kuten kaikissa kaupungistuneissa maissa. Puhe "no go zoneista" on kuienkin täysin tolkutonta höpinää. Poliisi käy ongelma-alueilla säännöllisesti, höpöttäjät itse eivät varmaankaan.

Jyrki Tikkakoski

Missä niistä lähiöistä asut? Kun olet sieltä sieltä kotoisin ja tiedät asiat Ruotsin mediaa paremmin, niin osaatko selittää, miksi siellä eroaa n.900 poliisia vuosittain? Onko työ tylsää ja turhauttavaa kun joutuu käymään usein lähiöissä missä ei tapahdu mitään? Työvuorot niin pitkästyttäviä, että tuntuu kuin olisi tuplat töissä?
Vai olisko ne kranaatti jutut olla kuitenkin tosiasioita ja poliisit eroavat liiallisen riskin vuoksi? Onko Ruotsin turvallisuus kaikesta huolimatta niin heikossa hapessa ettei sinun ja stubbin mielikuvat vastaa aivan todellisuutta?
Ettei vaan ne asiatkin ole paremmin rikollisliigojen hallinnassa kuin juuri missään muualla?

Jukka Alaspää

Minkähän takia Ruotsin pääministeri sanoi,että pitäisi pyytää armeija poliisin avuksi.

Ota jo ne suvakkilasit pois silmiltä ja tunnusta totuus.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ruotsissa ei todellakaan ole alueita, joihin poliisi ei uskalla mennä."

Nämä kultuurimarxistit eivät todellisuutta myönnä vaikka se iskisi päin pläsiä.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Lue Makkonen tämä ennen kuin kommentoit mitään:

https://en.wikipedia.org/wiki/No-go_area#Sweden

"The Swedish government states that "no-go zones" do not exist in Sweden."

En tiennytkään, että Makkonen kultuurimarxisti.

Jyrki Tikkakoski

Hehheh Wikipedia ja MV-lehti ovat kuin avoimia palvelimia lähes millaiselle tekstille kukin vain haluaa kirjoittaa.
Yle, maahanmuuttajien ja tarvapaikanhakijoiden aiheuttamien ongelmien vähättelyistä huolimatta ei salli kenen tahansa puutaheinää kirjoittavan. Vaikka uutis ja ajankohtaistoimitus politiikkaa käsitteleekin vain "omin silmin". https://yle.fi/uutiset/3-9779632
Lisää ilosanomaa; https://beta.oikeamedia.com/o1-52719

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto Vastaus kommenttiin #22

Ylen linkissä kyseessä ovat ongelmalliset alueet, joille Ruotsin poliisi kyllä menee, jos tarve sitä vaatii. Tällöin kyseisen alueen luonne otetaan tehtäviä suunniteltaessa huomioon.

Mitä tulee väitteisiin, että Ruotsi on ihmisille EU:n vaarallisin maa, niin suhtaudun niihin väitteisiin hyvin epäillen. Melkein vuosi sitten ilmestyneessä World Economic Forumin raportissa Ruotsi oli maailman 17. turvallisin maa. EU:sta sen taakse jäivät mm. Slovenia, Espanja, Alankomaat ja Britannia:

http://www.telegraph.co.uk/travel/maps-and-graphic...

Tämän lisäksi suosittelisin sinua lukemaan nämä artikkelit:

https://www.thelocal.se/20160923/embassy-no-go-zon...
http://www.weeklystandard.com/the-truth-about-swed...

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen Vastaus kommenttiin #23

Kommentoija Luosto: "Melkein vuosi sitten ilmestyneessä World Economic Forumin raportissa Ruotsi oli maailman 17. turvallisin maa."

Mielenkiintoinen raportti.
Osaatko luetella syitä siihen, miksi Suomi on Ruotsia edellä?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #24

Varmaan osaat lukea tuon Yle-linkinkin.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen Vastaus kommenttiin #25

Kysyin mielenkiinnosta kommentoija Luoston mielipidettä. Sitä ei löydy ko. YLE:n linkin takaa.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto Vastaus kommenttiin #26

Alkuperäinen väite oli se, että "Ruotsi on ihmiselle EU:n vaarallisin maa". Kyseisen raportin mukaan se ei pidä paikkaansa. Suomen ja Ruotsin vertaileminen ei ole mielestäni tarkoituksenmukaista. Jos kuitenkin halua tehdä sen, niin googlaa tuo raportti ja tee vertailu sen pohjalta.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen Vastaus kommenttiin #27

Kiitos Petri vastauksestanne. Toki ymmärrän alkuperäisen väitteen, mutta halusin kuulla analyysinne sille, miksi Suomi voittaa Ruotsin 6-0. Ruotsi, kaikessa Suomea parempi, konttaa. Miten me teimme sen? Mitä mieltä te olette siitä?

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

On vaikea ymmärtää, että valtaosa poliitikoista näyttää edelleen uskovan, että EU:sta tulee joskus toimiva liittovaltio. Luulisi, että sokeinkin on jo huomannut, ettei tällaisesta utopiasta seuraa mitään hyvää. Jos käärmettä yritetään ajaa pyssyyn väkisin ja tarpeeksi kauan, sodan syntyminen on kyllä mahdollista.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Sauli Niinistö, Orpo, Sipilä ja Jussi Niinistö ovat blogistin mielestä puolittaista sotahulluja. Millä tavalla tämä näiden ihmisten syyntakeettomuus ilmenee?

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Orpo ja kokoomus yrittävät raapia kasaan jonkinlaista Naton korviketta, kun on ilmennyt, ettei siihen voida mennä.

EU:n yhteinen puolustus on tällainen "korvike".

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Ikäiseni serkkuni on asunut Ruotsissa yli 50-vuotta, minua vuotta nuorempi, eläkkeellä oleva veljeni kolmisenkymmentä vuotta, ensin Göteborgissa nyt vajaa kymmenen vuotta Malmössä. Perheettömänä, kohtuullisen varakaana hän voisi halutessaan muuttaa Suomeen, mutta pitää Ruotsia maana jossa on hyvä asua ja elää. Näille väitteille, että Ruotsissa on alueita joihin poliisi ei uskalla mennä hän pitää täysin naurettavina. Toki on niin, että he joiden kokemus Ruotsista on laivaristeilyn varassa parhaiten tietävät millaista meno Ruotsissa on.

Jyrki Tikkakoski

No sittenhän sinulla on varmaa tietoa miksi Ruotsin poliisista on nyt parisen vuoden aikana eronnut lähes tuhat poliisia vuosittain?
Tosin moni muukin pitää Ruotsia parempana paikkana vaikka granaatit paukkuu lähes päivittäin.
Nogo alue ei myöskään tarkoita ettei poliisit uskalla mennä sinne, vaan se tarkoittaa ettei yksinäistä partio autoa voi lähettää sinne. Myös palokunta ja ambulanssit tarvitsevat saattueen. Eikö veljesi sitä kertoneet?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Sinun pitäisi nyt päättää, eroavatko poliisit siksi, että työ on vaarallista ja huonosti palkattua; vai siksi, että se on niin tylsää, kun joutuu kiertämään jotkin alueet.

Jyrki Tikkakoski

Ruotsin turvallisuudesta osui vielä somessa yksi kommentti silmiin.

Rapes in Sweden.

1974: 421
2017: 7 230

What happened?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Seksuaalisen väkivallan rikoksia koottiin saman nimen alle. Ruotsin lakihan ei käytä englantia eikä suomea, joten se nimi ei ole "rape" eikä "raiskaus".

Kynnys ilmoittaa tapauksista on laskenut, koska on pitkään kampanjoitu sen puolesta, että uhrin ei pidä asiaa hävetä, avioliitossakaan.

Varmasti todellinen määräkin on lisääntynyt joinakin sellaisina vuosina, jolloin äkillinen maahanmuuttoryntäys on ahtauttanut ihmisiä.

Toimituksen poiminnat